Hej!
Nu har vi fått testat på något nytt både jag ,barn och nästan alla vuxna . Distansundervisning.
Det verkar som alla tyckte schemaupplägget var bra och det var lagom mycket med jobb. Känner man att man är klar jättesnabbt så finns både Bingel och multiplikation att ta till. Tusen tack till er föräldrar som har agerat lärare idag.
Jag har nu pratat med alla (utom några som var sjuka) och det var verkligen roligt att höra hur flitigt alla har jobbat på hemma. Superduktiga är ni.
Jag var väldigt optimistisk i morse då jag sa att jag ringer mellan 9-11 men nu vet jag att jag inte hinner det. Vi hade alldeles för mycket att prata om  På måndag lägger jag tiden mellan 8:30-12:30 sen har jag lovat dem jag pratade med sist idag att ringa till dem först på måndag.
Eftersom så många var hemma under veckan har vi inte gjort något nytt. När vi var i skogen  gjorde vi 36-leken. Den är alltid rolig och lite klurig med. Ellen vår student hade en lektion om vad som händer i Maj-månad.
Vi hade ett multiplikationsmemory ute på skolgården. På måndagen tittade vi på en ny serie – Djur som förändrade världen. Vi tittade på mammuten, elefanten ,myran och valen. I programmen får barnen lära sig mer om tolv olika djur – från den lilla myran till den gigantiska valen. Vilken roll har djuren i näringskedjan och ekosystemet? Hur påverkar de och hur blir de i sin tur påverkade av klimatförändringar och växthuseffekten? Och vad får det för konsekvenser för framtiden?

Info om vecka 19:
*Distansundervisning måndag-onsdag schemat läggs ut innan 7:30 varje dag.
*Läsutmaningen fortsätter- det har redan kommit in några bokryggar. Behöver ni nya bokryggar och någon ny bok finns jag på skolan på måndag mellan 7-14 knacka på så kommer jag ut med nya.
Torsdag- LOV- Kristihimmelsfärdsdag
Fredag- LOVDAG