Hejsan! Nu är det snart jullov och det känns det att vi alla verkligen behöver efter den här långa mörka december.
Tänk att när skolan börjar i augusti så har vi en lång hösttermin framför oss och det är långt till jul och nu är vi redan där. Det har varit en konstig termin med alla restriktioner och dumma Corona som har härjat men jag är glad att vi har fått vara här på skolan tillsammans med era barn . Vi har trots allt haft en mycket bra och lärorik termin

Den här veckan har vi haft religion och vi har läst ur Barnens bästa bibel om julen. Vi har arbetat med ett julhäfte och tittat på film om det.
I matten har vi fortsatt med algoritmer och tränat på subtraktion. Barnen är jätteduktiga på det här.

Kolla in era barns häftiga utomjordingar

Info om vecka:52
– Sofie är ledig- Cecilia har klassen

Vi går till skogen ta med Skattkärrsfika om man vill.
Tisdag.
Sofie är ledig- Cecilia har klassen
Julavslutning 8-10

Info om v:2
Måndag– Skolstart 8:00-13:00
Sofie är ledig – vikarie( vet inte vem )
Vi går till skogen ta med Skattkärrsfika om man vill.
Tisdag-Sofie är ledig – vikarie( vet inte vem )
idrott inget ombyte behövs

Önskar jag och Cecilia