Här kommer info om idrotten:
VårdnadshavareIdrottCorona201012

Nu börjar det bli kyligare så nu är det dags att skicka med lite varmare kläder så barnen har här. Se till att barnen har stövlar eller vattentäta skor( fråga barnen om deras stövlar passar för  en del säger att de har för små här). Vi går till skogen varje måndag och då behöver barnen ha stövlar/vattentäta skor här.

I svenskan har barnen fått lyssna när jag läste en spökhistoria ur Livet i bokstavslandet. Efter det fick de sammanfatta det jag läst med hjälp av bilder.

Nästa vecka ska barnen få läsa olika spökhistorier och skriva en egen spökhistoria.

Vi har pratat om Barnkonventionen och FN. Jag har läst olika sagor som är baserade på Barnkonventionen. Det här kommer vi fortsätta med nästa vecka med.
I matten har vi subtraherat ental och tiotal. Här är det viktigt att man subtraherar entalen först och sen tiotalen. Klurigt men roligt tyckte barnen.
Vi har läst om vattnets kretslopp och tittat på film om det. Barnen fick skriva om det med.

Vi har gjort ett vackert höstträd.

Måndag
Vi går till skogen ta med Skattkärrsfika om man vill. OBS! Se till att barnen har stövlar/vattentäta skor här
Tisdag- idrott-inget ombyte behövs
Torsdag- läxan ska med tillbaka till skolan
Fredag- Halloweendisco. Man får ta med kläder för att klä ut sig om man vill . Inga masker får tas med.
Trevlig helg önskar vi er//Sofie och Cecilia