Hej!När vi gick till uteklassrummet mötte vi en larv som kommer bli en träfjäril!Barnen fick leta efter olika saker i naturen !
Vi hittade ingen parasollmossa så den får vi leta efter en annan gång !

Information vårdnadshavare 200910

I svenskan har vi gått igenom vad en instruerande text är. Vi tränade både på att läsa och följa instruktioner och skriva en instruerande text.De flesta instruktioner följer tre steg: rubrik,underrubrik och numrering.
Ett exempel på var man använder instruerande texter är i recept,bruksanvisningar,.

I matten har vi gjort bedömningsstödet för åk 2 .Det här klarade barnen jättebra.Vi håller på att avsluta vår mattebok och alla längtar tills vi ska börja med tvåans mattebok.
I tekniken har vi lärt oss om vad sensorer är.

I engelskan jobbade vi med olika verb, swim,skate,play,sing,eat,cook,drink,sleep,climb,paint
Veckans djur: Fjällämmel

Måndag– studiedag- ingen skola fritids är öppet.
Tisdag- idrott-inget ombyte behövs men tänk på att ha med regnkläder om det blir regn.
Torsdag- läxan ska med tillbaka till skolan
Fredag- utevistelse

Trevlig helg önskar Sofie och Cecilia