Här kommer info från rektorn:
Rastregler

Nu är vi äntligen igång igen efter ett långt jullov.
Vi har kört igång med vårt NTA-tema Fasta ämnen och vätskor. Barnen kommer att få lära sig om olika materials egenskaper och hur material och föremål kan sorteras efter egenskaperna
utseende, magnetism, ledningsförmåga och om de flyter eller sjunker i vatten. Vi kommer att prata om *källsortering *  om Vattnets olika former fast, flytande och gas * om enkla lösningar och blandningar och hur man kan dela upp dem i deras olika beståndsdelar, till exempel genom avdunstning och filtrering.
Vi startade upp med att lära oss om vad materia är. Barnen fick undersöka en sked och en stålkula och titta på likheter och skillnader.

I m
atten repeterade vi uppställningar och vi började med subtraktion och växling.
Nu har vi haft vår första musiklektion i helklass och det här tyckte barnen var jättebra.
På tekniken pratade vi om bilder och animerade filmer. Cecilia håller på att fixa till IPADSEN så att barnen ska få testa göra egna animerade små filmer.

Veckans djur: Rådjur

Info om vecka:50
–Vi går till skogen ta med Skattkärrsfika om man vill.
Tisdag- idrott- inget ombyte behövs.

Torsdag– Läxa tillbaka till skolan
Fredag– Utevistelse