Vilket väder vi har haft så härligt. Den här veckan har alla barnen varit i skolan och det kändes nästan som vanligt sa barnen fast vi är ute mycket mer.Hoppas det fortsätter så även nästa vecka.
Vi har firat Ville och Emil som har fyllt 8år hipp hipp hurra för dem.

Vi har jobbat med bokstaven Öö som är en lätt bokstav eftersom vi redan har lärt oss bokstaven Oo.
Nu har vi bara en bokstav kvar av alfabetet och det är bokstaven Xx.
Vi har börjat med välskrivning och wow va duktiga barnen är på att skriva fint. Jag har gjort iordning ett häfte där barnen ska skriva om  bondgårdsdjurens ungar. De får först läsa en text om djuret som de sedan ska skriva av så fint de kan. I matten har vi fortsatt med tiotalsövergångar i subtraktion med talen 13-18.

Måndag– Onsdag Vi går till skogen /är ute ta med Skattkärrsfika om ni vill
Torsdag-Vi går till Fiskartorpet ta med fika+något att äta på och med-Kläder efter väder
Läxan tillbaka
Fredag- 1Maj-Lov