Hej!
Tänk att det redan är påsklov. Det ska bli skönt med ledighet tycker vi så vi kan ladda med ny energi de resterande veckorna den här terminen. De sista veckorna har vi haft en ökad smittspridning i samhället och det märks även på skolan då halva skolan är på distans, Än så länge får vi ha undervisning i skolan för lågstadiet så jag hoppas verkligen att vi får fortsätta med det. Ha koll på bloggar och mejl där vi hela tiden jobbar för att hålla er uppdaterade med den senaste informationen.
Från vecka 15 måste vi vuxna på skolan använda visir i – de lägen där vi inte kan hålla 2 m avstånd till varandra eller måste vistas nära under längre tid än 15 minuter.
Den här veckan har varit en kort vecka men vi har ändå hunnit med en hel del. Vi har fortsatt jobba på med klockan och tränat på fem över, tio över, kvart över, tjugo över och halv. En del tyckte det här var svårt så fråga och träna gärna hemma på det. Jag har lagt in övningar i Bingel där de kan träna på klockan. Här är ett bra spel man kan träna på klockan: https://www.elevspel.se/amnen/matematik/klockan.html

Mycket skoj har hänt idag .
Klassen hade visningsdag och oj vad mycket roligt som visades och de är så duktiga på att berätta och prata inför sina klasskompisar.
Idag fick barnen gå en påsktipspromenad. Det var roligt för det sprang runt en kyckling på skolgården. 🙂
Vi har även lärt oss om den flygande pingvinen -jedgajarulun. 🙂

Vi avslutade dagen med att titta på filmen Grottmannen Dug

Info om vecka 15:
Vi hälsar Ellen från Karlstads Universitet välkommen till oss på sin VFU v:15-19

–Läxa tillbaka – ta med den Blå boken tillbaka till skolan- Om påskharen-

Utevistelse-vi går till skogen skattkärrsfika om man vill.
Tisdag- idrott- inget ombyte behövs.

Torsdag– Läsläxa tillbaka till skolan

Önskar vi er Sofie,Cecilia och Björnis