Den här veckan har även den varit annorlunda då många barn har varit hemma. Vi har jobbat på ändå efter schemat. Tack så mycket till er föräldrar som hjälper till med undervisningen av era barn därhemma så att inte barnen kommer efter i sitt skolarbete.
Cecilia har varit hemma hela veckan så Alexander var här två dagar.
Den här veckan har vi jobbat med räven. Vi läste om den och såg på en film om räven. Barnen fick skriva några meningar om räven i sin naturbok.
Bokstaven Cc har vi jobbat med på arbetsschemat. Den här bokstaven kan ju låta som s och k. Vi har fortsatt att träna på att skriva meningar och på att skriva så fint vi kan.

I matten har vi fortsatt med tiotalsövergångar och det här är barnen riktigt duktiga på.

Vi har varit i skogen vid två tillfällen den här veckan. På måndagen gick vi till spåret tillsammans med 1B. På onsdagen blev barnen så glada då det “bara”var tre barn hemma så vi gick ut och hade ett NO-pass. Barnen jobbade i par med olika uppdrag.
I SO:n jobbade vi med värdegrund. Vi läste  en text om Poppe och hans kompisar. Vi hade mycket bra diskussioner om hur en bra vän ska vara för att alla ska trivas och må bra tillsammans.
I engelskan lärde vi oss vad olika vilda djur heter.

Måndag–Vi går till skogen ta med Skattkärrsfika om ni vill
Fredag-Läxan tillbaka Idrott / ta med ombyte+handduk
Ha en underbar helg/Sofie