GOD JUL

Tack för den här terminen.Tänk att vi redan har gått en hel termin i ettan. Det har varit så roligt att lära känna era barn och både jag och barnen trivs och lär oss mycket tillsammans.
Den här veckan har vi hunnit med en hel del. Vi har fortsatt att repetera de bokstäver som vi har lärt oss.
I matten har vi repeterat dubbelt och hälften och har adderat och subtraherat med tre termer.

I NTA har vi byggt egna mobiler ( inte telefoner) och det var riktigt klurigt att få ihop gemen till kedjor och hitta balansen så det blev jämvikt.
Vi läste om en känd konstnär Alexander Calder, som skapar olika slags mobiler som finns på olika museum runt om i världen. Tänk den största han har skapat är lika stor som en buss.

På bilden har vi gjort fina snögubbar.
I engelskan har vi tränat på julord och sjungit engelska julsånger.

Välkomna tillbaka till skolan ONSDAG-8/1-2020 kl:8:00
Fredag 10/1- idrott-ta med idrottskläder och handduk för dusch