Välkomna tillbaka till skolan

Hejsan !
Välkommen till klass 2A

Skolan börjar på tisdag 18/8 kl.8.00-13:00

Hoppas att ni alla har haft en skön sommar! Det ska bli så roligt att träffa er igen efter ett långt sommarlov.
I klassen kommer jag och Cecilia Gustavsson/Köning fortsätta att arbeta.

Barnen  kommer ha musik med läraren Maria Blandon.

Idrott kommer bli på tisdagar med start 25/8 med läraren Andreas Kullberg. Det kommer vara uteidrott ombyte behövs inte men ta med idrottsskor.

Läsläxan kommer att skickas hem på torsdagar och ska vara tillbaka torsdagen därpå.
Coronainformation
Vi kommer att ha fortsatta rutiner för att minska smittspridning. Vi undviker trängsel, eleverna använder handsprit, elever med förkylningssymptom stannar hemma, föräldrar ska ej vistas i skolans lokaler.
 Pga den pågående Coronapandemin får ni lämna barnen utanför klassrummet,inga föräldrar får följa med in i skolan.

Läsårstider för 2020/2021
Höstterminen 2020-08-18 – 2020-12-22
Vårterminen 2021-01-11 – 2021-06-11
Lovdagar
Höstlov vecka 44 (2020)
Sportlov vecka 9 (2021) Påsklov vecka 14 (2021) Lovdag 14 maj (2021)
Studiedagar,14 september,15 oktober,20 november,17 februari,30 april

• Om man vill får barnen ta med en frukt (som är ätklar-skalad-delad) eller en smörgås att äta under förmiddagen. 2A äter lunch kl. 11.20. För de elever som av någon anledning inte kan äta den ordinarie skolmaten erbjuder vi specialkost. För att ansöka om specialkost så fyller du i en blankett som du får av mig om så behövs och lämnar till skolan. Du kan också kontakta köksansvarig personal för att diskutera något som rör ditt barns speciella önskemål och behov.
  • Tänk på att alltid ha kläder efter väder till ert barn då vi alltid är ute minst två raster per dag samt att varje måndag kommer vi vara ute ett långt utepass då vi kommer att vara i skogen. Det är även bra om det finns reservkläder i skolan.
  • Sjukanmälan skall som vanligt registreras i Dexter före 08.00. Telefonnummer dit är 054-540 30 00 eller gå in på webben .
  • Om barnen behöver vara lediga ska ansökan om ledighet lämnas i god tid. Blanketter för detta finns på hemsidan.
  • Om barnen är behov av någon medicin under dagen så meddela mig om det.
  • All information + veckobrev skickas ut via vår blogg och även mail ibland.
    Om det är någon som har en ändring på era mailadresser så skicka direkt till min mailadress : sofie.broberg@karlstad.se

I rådande coronasituation vet jag inte hur det blir med föräldramöte och utvecklingssamtal så det här återkommer jag med.
                             Välkomna önskar vi er/Sofie och Cecilia